Architectuur met visie en inzicht

Architectenbureau Sven Taeymans heeft een specifieke visie op bouwen en verbouwen. We creëren een uniek en bijzonder ontwerp dat perfect past in de omgeving, er is aandacht voor elk detail – zowel binnen als buiten – en de verhouding tussen structuur, licht en ruimte.

Samen met Architectenbureau Sven Taeymans worden jouw plannen een realiteit: een uniek ontwerp, tijdloos, energiezuinig, met een maximale lichtinval en het nodige comfort voor heerlijk wonen. We houden daarbij rekening met jouw wensen en verwachtingen, de normen en reglementeringen en zorgen voor energiezuinige oplossingen.

Ervaren architecten tot jouw dienst

Architectenbureau Sven Taeymans zorgt steevast voor een persoonlijk en specifiek ontwerp voor jouw project. Bouwen of verbouwen?  Samen met jou zorgen we voor een uitstekend resultaat. We voorkomen problemen tijdens het bouwtraject door onze professionele aanpak en zorgvuldige voorbereiding. Ervaring en betrokkenheid maken het verschil.

Onze belofte

We zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties

We zorgen voor een innovatief en tijdloos ontwerp met respect voor de oorspronkelijke elementen van het gebouw. Modern wonen in een authentieke omgeving.

We nemen de tijd voor jouw verhaal

We luisteren naar jouw wensen zodat we een ontwerp op maat kunnen maken. Reken op een persoonlijke aanpak.

Maximale ruimtelijkheid

Het is onze visie om te streven naar ruimtelijkheid waarbij licht en openheid een centrale rol speelt. We werken met grote raampartijen, elegante daklichten of vides, zodat je op elke plek van jouw woning geniet van de beste lichtinval.

Optimaal materiaalgebruik

De nieuwe materialen gaan evenwichtig en harmonieus samen met de originele elementen. We creëren rust door het gebruik van natuurlijke materialen, gecombineerd met lichte en zachte kleuren.

De projectvoorbereiding is een dossier dat volledig af is

Je bouwdossier is volledig en bevat een realistisch plan dat een vlotte en snelle werf garandeert. Je weet precies waar je aan toe bent.

We zijn als architectenbureau actief in diverse sectoren

Onze uitgebreide ervaring maakt het mogelijk om kleine en grote bouwprojecten tot een goed einde te brengen, voor zowel particulieren als professionelen.

Een ervaren bouwteam voor jouw project

Je kan rekenen op een doorgedreven samenwerkingsverband tussen opdrachtgever, aannemers, producenten, ingenieurs, energiedeskundigen, vanaf het ontwerp tot uitvoering.

Vraag nu jouw persoonlijk gesprek aan